Friday, November 7, 2014

Pagi sabtu 8 november yang indah even aq tak tengok lagi pemandangan kat luar rumah. Morning, untuk aku sendiri. 12 hari menjelang majlis perkahwinan aku, hari ni pergi spa! Aishah radhiah spa. Macam ni la kut ejaannya. Rm400 untuk pakej pengantin.

Mula tu aku tak puas hati jugak sebab aku tengok review orang lain tentang spa ni, pakej ratu ni rm300. So, how come jadi rm400? Ooo...harga tu sampai oktober je.. oh i see.. i is sad.. jauh jugak beza rm100 tu.. tapi aku set je appointment coz harga tu jauh lebih oke dari another spa yang biasa-biasa tapi charge rm500 utk pakej pengantin.

Apa pun, aku harap aku puas hati, hasil yang maksima, dengan apa yang dibayar.

Thursday, October 30, 2014

Restoran SAHA, dan besday shuk.

Hai. Assalamualaikum. Oh, rupanya besday shukri hari ni. Sweet 26 shuk..! Tak sangka shuk dah dewasa. Kihkihkih.. padahal baru 2 bulan kenal. Untung si member sorang ni, muka dia awet muda. Seriously talk.

Untuk sambut (last2 planning), kami ajak dia makan kat SAHA. Firstime aku datang sini. Menarik, selesa. Makanan pun boleh tahan. Amboi kemain kau si shuk makan drumstik ayam je. 6 ketul.

Alamak, sambil2 menaip ni, si rowena cakap 'izzah, penny, nonong. Anda anti-sosial'. Kihkihkih. Okei bai. Selamat malam.

Wednesday, October 29, 2014

Blog baru.


Hai, Assalamualaikum.

Welcome to my new blog. Yes, this time i'll try my best to post anything.. to date with u, blog. dont worry. for this new year, 1436 hijrah aku harap tahun yang lancar, yang baik, sama seperti tahun 1435 hijrah.. yang aku lalui dengan smooth sekali, Alhamdulillah.. 


And.. ouh, hai, hello. my name is izzah binti bahari. call me izzah. enjoy your reading, k? :)