Thursday, October 30, 2014

Restoran SAHA, dan besday shuk.

Hai. Assalamualaikum. Oh, rupanya besday shukri hari ni. Sweet 26 shuk..! Tak sangka shuk dah dewasa. Kihkihkih.. padahal baru 2 bulan kenal. Untung si member sorang ni, muka dia awet muda. Seriously talk.

Untuk sambut (last2 planning), kami ajak dia makan kat SAHA. Firstime aku datang sini. Menarik, selesa. Makanan pun boleh tahan. Amboi kemain kau si shuk makan drumstik ayam je. 6 ketul.

Alamak, sambil2 menaip ni, si rowena cakap 'izzah, penny, nonong. Anda anti-sosial'. Kihkihkih. Okei bai. Selamat malam.

Wednesday, October 29, 2014

Blog baru.


Hai, Assalamualaikum.

Welcome to my new blog. Yes, this time i'll try my best to post anything.. to date with u, blog. dont worry. for this new year, 1436 hijrah aku harap tahun yang lancar, yang baik, sama seperti tahun 1435 hijrah.. yang aku lalui dengan smooth sekali, Alhamdulillah.. 


And.. ouh, hai, hello. my name is izzah binti bahari. call me izzah. enjoy your reading, k? :)